Vores kompetencer

  • Vi har mere end 17 års erfaring med at udforme strategier for vores offentlige og private kunder – og ikke mindst med at formidle strategierne.

    Vi gør oprør mod alenlange PowerPoint-præsentationer til interne strategidage, kursusdage og kickoffs. Og vi tror på, at din strategi skal være ambitiøs, men samtidig også realistisk, relevant og målbar for at både den og du bliver en succes.

    Hos Morsing kan vi hjælpe dig med at blive bedre til at trænge igennem til dine medarbejdere og kunder, gennemføre en forandring, lægge en strategi for din virksomhed eller styrke dit personlige brand blandt medier og eksperter.

    Læs mere

  • Har du brug for hjælp til at skrive en skarp pressemeddelelse, få hul igennem til medierne eller nå ind til kernen af dit budskab, er du havnet det rette sted. Morsings kommunikationsrådgivere er nemlig eksperter i at skabe synlighed i medierne med de helt rette budskaber på fængende og vedkommende vis, og netop public relations er vores kernekompetence.

    Typisk lægger vi en tretrinsstrategi for pitch, udsendelse og opfølgning, og vi giver aldrig op. Selvom vi sjældent kommer med garantier, kan vi med ro i stemmen sige, at vi går langt for at opnå det bedste resultat. Og oftest med succes.

    Læs mere

  • Video er i dag et markant aktiv i din kommunikation og markedsføring. Og det er heldigt nok, for det er en effektiv måde at servere dine budskaber på i et mere kreativt og levende format. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at statistikker viser, at video virker. På tværs af målgrupper. Ganske enkelt.

    Alt fra dronevideo til portrætfotos skyder, klipper og producerer vi, så det stemmer fuldstændig overens med jeres øvrige kommunikation.

    Se mere

  • Sociale medier og influencers er svære at komme udenom. Heldigvis. For en strategisk og aktiv digital tilstedeværelse kan bidrage til at nå din virksomheds mål. Men det kræver en forståelse for de forskellige platforme og kan aldrig gennemføres med en halvhjertet indsats. Du får ikke likes, følgere eller vigtigst af alt engagement og ambassadører, medmindre du lægger en udførlig strategi og skaber indhold, der er relevant for modtageren. Det kan vi hjælpe dig med.

    Læs mere

  • Mindeværdige kampagner sætter sig på den indre nethinde og kan i bedste fald flytte holdninger og ændre adfærd. De er essentielle i opbygningen af brands og fungerer bedst, når de er kreative og udspringer i en klar strategi.

    Vi hjælper både med at gennemføre hele kampagner – fra at forstå din virksomheds udfordring over konceptudvikling til rapporteringen – og mindre delelementer i tæt samarbejde med andre partnere. Uagtet format sikrer vi, at jeres budskaber bliver leveret knivskarpt, kreativt og i de helt rette kanaler.

    Læs mere

  • Gode råd og hensigtsmæssig kommunikation er afgørende, når krisen kradser. Krisekommunikation handler om at opbygge troværdighed og skabe sammenhæng mellem ord og handling. Det er vi specialister i.

    Vi analyserer krisetypen, klæder dig rigtigt på og holder dig i hånden hele vejen. Og så lægger vi altid en udførlig plan for krisekommunikationen. Før, under og efter krisen.

    Vi har erfaring med både større, langvarige kriser, der kræver flere års håndtering, og mindre kriser og shitstorms fx på sociale medier, som vi får blæst af inden for en relativt kort tidsramme.

    Læs mere

  • Tal tydeligt. Hold pauser. Og lever dine budskaber så troværdigt og autentisk, at læseren, seeren eller lytteren ikke er et sekund i tvivl om, hvad du og din virksomhed står for. Gode interview kræver træning og forberedelse – og begge dele hjælper vi med, når vi medie- og budskabstræner.

    Medietræning er bare et af mange kurser, vi tilbyder. Vi afholder individuelle og kollektive kommunikationsfaglige kurser i alt Læs vores kursuskatalog onlinefra LinkedIn over stemmetræning til præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

    Se vores kursuskatalog

    Læs mere

Morsing er det bureau i Danmark, der har de mest tilfredse kunder.

Analysebureauet MyResearch har spurgt flere end 700 beslutningstagere, der har bedømt 20 store kommunikationsbureauer. Resultatet er entydigt. Morsing er Danmarksmester i tilfredse kunder.

Med risiko for at lyde arrogant, så kommer det ikke helt bag på os, at vi ligger lunt i svinget, for vi har øvet os i to årtier, og det er ikke en tilfældighed, at vi har kunder ombord, der har været fra vores allerførste dag i 2005.

Vi er stolte af at samarbejde med