Om os

Erfaring føder visdom, og det vil du mærke hos Morsing. Det kan alle naturligvis hævde, men vi mener det. Hos Morsing har vi mere end 10 års erfaring med at rådgive kunder fra både den private og offentlige sektor, og det giver dig en sikkerhed. For vi ved, hvad der skal til. Vores erfaring og indsigt gør, at vi er nogle af Danmarks skarpeste kommunikationsrådgivere.

 

Vi er specialister i at skaffe vores kunder omtale i medierne og hjælper både virksomheder og organisationer med at begå sig i det politiske system. I den sammenhæng er vores netværk af journalister, bloggere, politikere og eksperter uundværligt. De fodrer os med unik viden og holder os opdaterede. For medielandskabet, digitale trends og det politiske spil ændrer sig hele tiden, og det er ikke her, man vil stå bagerst i køen. Vi vil i hvert fald ikke.

 

Også på den interne kommunikationsscene er det vigtigt at komme ud over kanten. Vi hjælper dig med at kommunikere, så du ikke kun når de medarbejdere, der sidder på forreste række. Vi klæder dig på til at involvere og indgå i dialog med dine medarbejdere, så du øger virksomhedens sammenhængskraft. Og det skaber resultater. Både på den korte og lange bane.