Blog

6 staldtips til at skrive bedre

13. september 2021

Denis Kostic

Hvis du famler i blinde og mangler en vejviser til at skrive bedre, så har du navigeret det helt rette sted hen. Her får du nemlig 6 gyldne tips til at skrive knivskarpe tekster, der fanger modtagerens opmærksomhed fra første ord til sidste punktum.

Læs mere

Boost din kampagne med dynamiske bannere

29. juni 2021

Marie Minor Andersen

Har du oplevet, at din bannerannonce forsvinder i mængden og ikke opnår de mange klik, som du forventede? Fortvivl ej. Inden du smider banneret i ringen, er der nemlig en vej til at lykkes – det handler om at gøre det dynamisk.

Læs mere

Find din utakt og ulidelige tone på SoMe

18. februar 2021

Allan Priess Poulsen

Et af resultaterne af corona er, at vi mere end nogensinde kommunikerer via sociale medier. På sikker afstand, men med udpræget risiko for kommunikative katastrofer. Vores seniorrådgiver Allan Priess Poulsen har samlet sine 10 bedste råd til, hvordan du følger med udviklingen i tonen på Facebook og dermed sikrer, at du fremstår som en idiot i 2021. Se top 10-listen her:

Læs mere

Tjekliste til bedre videoer med smartphonen

26. januar 2021

Morsing

Alle kan optage videoer på smartphonen, men det er langt fra alle, der nailer den. Derfor har vi samlet en simpel tjekliste med tips til, hvad du skal huske, når du optager video med mobilen. Vi lover, at den gør din video bedre.

Læs mere

10 tips til bedre videomøder

12. januar 2021

Morsing

I takt med antallet af videomøder er eksploderet i årets løb har mange gjort deres debuter. Og hvis vi skal være ærlige: Det er ikke alle, der har gjort det lige stilsikkert. Derfor har vi samlet 10 gode tips til videomøder, så du kan gå dine vaner og set-up efter i sømmene.

Læs mere