Nyheder

Tre Folkemøde-learnings

28. juni 2018

Anne Ø. Laursen

Årets Folkemøde er netop overstået, og mange bureauer og organisationer er allerede gået i gang med at booke overnatningen og planlægge deres deltagelse i 2019. Har du det ikke allerede i kalenderen, kan jeg varmt anbefale at plotte det ind nu.   Folkemødet er en politisk festival og et sted at udveksle synspunkter. Men det […]

Læs mere

Nyt skud på stammen

29. maj 2018

Morsing

Vi har ansat Anne Ø. Laursen som seniorrådgiver. Anne er specialiseret i turisme, events og livsstilsbrands og får blandt andet ansvar for et af bureauets største internationale kunder, Airbnb. Anne kommer direkte fra et andet pr-bureau og har tidligere arbejdet som livsstilsjournalist, været pr-ansvarlig for Dyson Scandinavia A/S og har haft eget bogforlag.

Læs mere

Tip en 13’er: Hvad er godt pressearbejde?

29. maj 2018

Rie Helmer

Vores seniorrådgiver Rie Helmer giver 13 tips til, hvad I som organisation skal huske, når det handler om at vinde spalteplads. Ifølge Rie kommer du langt ved at gøre dit forarbejde ordentligt og noget så enkelt som at være til at få fat i.

Læs mere

Sådan giver du god feedback

9. maj 2018

Mia Kollits Staunsager

Feedback er en svær disciplin, uanset om du skal modtage eller give den selv. Vores direktør Mia Kollits Staunsager er på forsiden af HR-magasinet Ledelse i udvikling, hvor hun giver sit bud på, hvordan du som leder kan gøre din feedback ærlig og ligeværdig. Spoiler: Det handler blandt andet om kortspil og blinde pletter.

Læs mere

Video virker – på én betingelse

29. maj 2018

Cecilia Anberg

  Skab forbindelser til professionelle inden for dit fag og styrk dit netværk – det var den opgave, LinkedIn oprindeligt skulle løse. Og i dag bruger de fleste virksomheder da også LinkedIn til den meget beslægtede opgave: Rekruttering. Men LinkedIn kan meget mere end nye stillingsopslag og (kedelige) opslag om virksomheden.   LinkedIn er mulighedernes […]

Læs mere