Blog

JULEKONKURRENCE: VIND EN JULEGAVE, DER GØR DIG KLOGERE

29. november 2019

Sara Rønnest

Hvad ønsker du dig i år? Hos Morsing er vi i julegavehumør, deltag derfor i konkurrencen om et kursus til dig og dine kollegaer.

Læs mere

Glædelig jul og godt julekort

18. november 2019

Charlotte Holdt

Din årlige julehilsen er også kommunikation. Et julekort er et undervurderet kommunikationsmiddel og kan hjælpe med at bevare den gode kunderelation. Her er 5 steps til den gode julehilsen.

Læs mere

Bryd ud af den jammerlige familiefest på LinkedIn: 5 tricks

24. januar 2019

Allan Priess Poulsen

Hele pointen er skabe så godt indhold som muligt, så LinkedIns algoritme viser netop dine opslag til den størst mulige del af dit netværk. For at nå derhen er der mange tricks at gøre brug af.

Læs mere

Tør du droppe PowerPointen?

23. december 2018

Mia Kollits Staunsager

Du er lige kommet tilbage fra juleferie og sat dig godt tilrette med en kop kaffe. Klar til at høre din chef præsentere virksomhedens strategi for 2019 ledsaget af en 30-siders PowerPoint fyldt med buzzwords, vækstmål og guldkorn om virksomhedens mission. Hvilken tanke fylder dit hoved? Lad mig gætte: Slutter det aldrig?

Læs mere

10 trin til at genvinde kontrol over krisen (del 2)

16. december 2018

Mia Forum Palvig

Alle virksomheder kan blive ramt af en krise – forskyldt eller ej. Og hvis en shitstorm pludselig raser, og du står midt i orkanens øje, skal du reagere hurtigt og hensigtsmæssigt. I dagens adventlåge får du trin 6-10 til akut krisestyring.

Læs mere