Nyheder

Nyt skud på stammen

29. maj 2018

Morsing

Vi har ansat Anne Ø. Laursen som seniorrådgiver. Anne er specialiseret i turisme, events og livsstilsbrands og får blandt andet ansvar for et af bureauets største internationale kunder, Airbnb. Anne kommer direkte fra et andet pr-bureau og har tidligere arbejdet som livsstilsjournalist, været pr-ansvarlig for Dyson Scandinavia A/S og har haft eget bogforlag.

Læs mere

Tip en 13’er: Hvad er godt pressearbejde?

29. maj 2018

Rie Helmer

Vores seniorrådgiver Rie Helmer giver 13 tips til, hvad I som organisation skal huske, når det handler om at vinde spalteplads. Ifølge Rie kommer du langt ved at gøre dit forarbejde ordentligt og noget så enkelt som at være til at få fat i.

Læs mere

Sådan giver du god feedback

9. maj 2018

Mia Kollits Staunsager

Feedback er en svær disciplin, uanset om du skal modtage eller give den selv. Vores direktør Mia Kollits Staunsager er på forsiden af HR-magasinet Ledelse i udvikling, hvor hun giver sit bud på, hvordan du som leder kan gøre din feedback ærlig og ligeværdig. Spoiler: Det handler blandt andet om kortspil og blinde pletter.

Læs mere

Video virker – på én betingelse

29. maj 2018

Cecilia Anberg

  Skab forbindelser til professionelle inden for dit fag og styrk dit netværk – det var den opgave, LinkedIn oprindeligt skulle løse. Og i dag bruger de fleste virksomheder da også LinkedIn til den meget beslægtede opgave: Rekruttering. Men LinkedIn kan meget mere end nye stillingsopslag og (kedelige) opslag om virksomheden.   LinkedIn er mulighedernes […]

Læs mere

Gider du lige cut the crap?

7. maj 2018

Cecilie Bruun Iversen

  ”Vi er en omstillingsparat og dynamisk virksomhed, der sætter samarbejde og videndeling i højsædet. Vi skal ikke kun skabe værdi for vores kunder, men også for hinanden.”   Lyder det bekendt? Så er det måske, fordi du ved en tidligere lejlighed har læst en vilkårlig virksomheds strategi, værdisæt, filosofi, mission, vision eller passion. Måske […]

Læs mere