Blog

Bryd ud af den jammerlige familiefest på LinkedIn: 5 tricks

24. januar 2019

Allan Priess Poulsen

Hele pointen er skabe så godt indhold som muligt, så LinkedIns algoritme viser netop dine opslag til den størst mulige del af dit netværk. For at nå derhen er der mange tricks at gøre brug af.

Læs mere

Tør du droppe PowerPointen?

23. december 2018

Mia Kollits Staunsager

Du er lige kommet tilbage fra juleferie og sat dig godt tilrette med en kop kaffe. Klar til at høre din chef præsentere virksomhedens strategi for 2019 ledsaget af en 30-siders PowerPoint fyldt med buzzwords, vækstmål og guldkorn om virksomhedens mission. Hvilken tanke fylder dit hoved? Lad mig gætte: Slutter det aldrig?

Læs mere

10 trin til at genvinde kontrol over krisen (del 2)

16. december 2018

Mia Forum Palvig

Alle virksomheder kan blive ramt af en krise – forskyldt eller ej. Og hvis en shitstorm pludselig raser, og du står midt i orkanens øje, skal du reagere hurtigt og hensigtsmæssigt. I dagens adventlåge får du trin 6-10 til akut krisestyring.

Læs mere

10 trin til at genvinde kontrol over krisen (del 1)

10. december 2018

Mia Forum Palvig

Ikke to kriser er ens. Alligevel er der særligt én fællesnævner i det øjeblik, krisen rammer, og din virksomhed fylder headlines i alle landets medier. Mangel på kontrol. Derfor er det primære mål for krisekommunikation at genvinde så meget kontrol som muligt.

Læs mere

5 tips til at sætte smarte PR-mål og måle din PR-værdi

3. december 2018

Pernille Winge

Året går på hæld, og som PR-ansvarlig er du selvfølgelig i fuld gang med at planlægge indsatsen for 2019 – ikke? Ellers er det på tide at komme i gang. Men ingen strategi uden et formål. Her får du fem tips til at gøre dine PR-mål smarte og måle værdien af dine resultater.

Læs mere