Nyheder

10 trin til at genvinde kontrol over krisen (del 1)

10. december 2018

Mia Forum Palvig

Ikke to kriser er ens. Alligevel er der særligt én fællesnævner i det øjeblik, krisen rammer, og din virksomhed fylder headlines i alle landets medier. Mangel på kontrol. Derfor er det primære mål for krisekommunikation at genvinde så meget kontrol som muligt.

Læs mere

5 tips til at sætte smarte PR-mål og måle din PR-værdi

3. december 2018

Pernille Winge

Året går på hæld, og som PR-ansvarlig er du selvfølgelig i fuld gang med at planlægge indsatsen for 2019 – ikke? Ellers er det på tide at komme i gang. Men ingen strategi uden et formål. Her får du fem tips til at gøre dine PR-mål smarte og måle værdien af dine resultater.

Læs mere

Ny erfaren seniorrådgiver

23. oktober 2018

Morsing

Vi har ansat Allan Priess Poulsen, 43, som seniorrådgiver. Allan kommer med bred erfaring fra bureauverdenen og en fortid i mediebranchen. Ansættelsen bunder i vækst på kundefronten og en udvikling af kommunikationsbureauets ydelser.

Læs mere

5 råd fra journalisten: Derfor bringer jeg ikke din pressemeddelelse

28. august 2018

Morten Sahl Madsen

Vores kommunikationsrådgiver og tidligere journalist giver 5 gode råd til dig, der vil øge dine chancer for at få medieomtale.

Læs mere

Er du vores nye pr-rådgiver?

23. august 2018

Morsing

Vi er ramt af konstant fremgang – og har mange dygtige kolleger på barsel. Derfor søger vi en ny kollega til et af Danmarks førende kommunikationsbureauer. Vi har øvet os i 13 år og har verdens bedste kunder med projekter inden for stort set alle mulige og umulige hjørner af både intern og ekstern kommunikation.

Læs mere