Blog

Tør du droppe PowerPointen?

12. januar 2022

Mia Kollits Staunsager

Du er lige kommet tilbage fra juleferie og har sat dig godt tilrette med en kop kaffe. Klar til at høre din chef præsentere virksomhedens strategi for 2022 ledsaget af en 30-siders PowerPoint fyldt med buzzwords, vækstmål og guldkorn om virksomhedens mission. Hvilken tanke fylder dit hoved? Lad mig gætte: Slutter det aldrig?

Læs mere

Medietræning: Tjekliste når du skal interviewes

8. december 2021

Morsing

  At interviewe er en disciplin i sig selv – men at være den, der bliver interviewet, er endnu sværere. Det handler ikke kun om at kunne svare på journalistens faktuelle spørgsmål. Det handler også om at styre interviewet mod dine budskaber og ikke mindst om at turde give noget af dig selv.    Det […]

Læs mere

Glædelig jul og godt julekort

28. november 2021

Charlotte Greve Holdt

Din årlige julehilsen er også kommunikation. Et julekort er et undervurderet kommunikationsmiddel og kan hjælpe med at bevare den gode kunderelation. Her er 5 steps til den gode julehilsen.

Læs mere

Vi søger praktikanter til foråret 2022

25. november 2021

Charlotte Greve Holdt

Vi søger 1-2 ambitiøse studerende, der vil prøve kræfter med kommunikationsfagets mange discipliner og har mod på at afprøve livet på et bureau.   Hos Morsing arbejder vi hver dag for at skabe forandringer og formidle vigtige budskaber for vores mange kunder. Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og udfordre vores […]

Læs mere

6 staldtips til at skrive bedre

13. september 2021

Denis Kostic

Hvis du famler i blinde og mangler en vejviser til at skrive bedre, så har du navigeret det helt rette sted hen. Her får du nemlig 6 gyldne tips til at skrive knivskarpe tekster, der fanger modtagerens opmærksomhed fra første ord til sidste punktum.

Læs mere